Osram lamp

Technologische vernieuwingen van Osram

Voor die mooie Osram lamp neem je gewoon even een kijkje in het assortiment van Lampazone. Wij zijn een webshop op het gebied van lampen waar je altijd de mooiste lampen vindt van merken waar nog echt aan innovatie wordt gedaan. Je bent toch juist op onze site terechtgekomen omdat je op zoek bent naar die ene lamp die echt bijzonder is? Die lamp die je niet zomaar in elke willekeurige lampenwinkel of woonwinkel terugvindt? De lampen die wij verkopen komen van over de hele wereld en zijn speciaal door ons geselecteerd. Het is dan ook altijd de moeite waard om regelmatig eens op onze site te kijken welke nieuwe modellen we er bij hebben gekregen.

Een mooie Osram lamp kopen

Osram is een lampenmerk met een fantastische reputatie. We hebben hier te maken met een lampenmaker die al meer dan 110 jaar bestaat! Het is een bedrijf dat door de jaren heen heeft weten te overleven dankzij het feit dat de nadruk op vernieuwing ligt. Osram is bijvoorbeeld een voorloper als het aankomt op LED-technologie. Ken je die bijzonder verlichte Shanghai Tower in China? De technologie hierachter komt bij Osram vandaan. Maar ook voor in jouw huis of op jouw kantoor heeft dit bedrijf oplossingen. Deze zijn bij Lampazone terug te vinden op een speciale pagina die we aan Osram hebben gewijd.

Wil je ook een speciale Osram lamp hebben?

Wil jij een Osram lamp kopen? Kijk dan gewoon even in onze webshop. Osram lampen zijn lampen die er niet alleen perfect uitzien, maar die dankzij de geavanceerde technologie ook vele jaren mee kunnen gaan. Wij hebben lampen voor je klaarstaan die in je huis te gebruiken zijn, maar ook die bijvoorbeeld in het theater of een showroom gebruikt kunnen worden. Osram is een enorm veelzijdig bedrijf op het gebied van verlichting en daarom vinden wij ook dat het zeker een plekje verdient in ons assortiment.

Artikelen 1 tot 30 van 54 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren